Herba Episor di BE Pharmacy Putrajaya

Bagi anda yang tinggal disekitar Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil dan Pinggiran Kajang.. salah satu farmasi yang banyak menyokong produk herba seperti Emorra Episor ialah farmasi BE atau dikenali sebagai BE Pharmacy.

Farmasi ini ada menyediakan servis perkhidmatan dan khidmat nasihat bagi anda yang mencari produk kesihatan.

Anda boleh ke alamat ini:

BE PHARMACY
36, Jalan Diplomatik, Presint 15, 62050 Putrajaya, Wilayah Persekutuan Putrajaya

Kalau tak jumpa stok Episor di Watson, Caring atau Guardian, anda boleh terus ke farmasi-farmasi terpilih yang terdapat di sekitar lembah klang.

Episor adalah herba traditional yang sangat baik untuk kesihatan dan menguatkan badan. Ia berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia dan mendapat pensijilan halal dari Jakim.

Sejak 2017 sehingga kini telah lebih 40,000 unit terjual dan terdapat ramai pengguna setia sekitar umur 20 tahun sehingga 45 tahun.

Untuk warga emas yang ingin mengamalkan herba Episor, dicadangkan merujuk ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil apa-apa produk kesihatan.

Setakat Herba Episor dijual, begitu banyak maklumbalas positif dari pengguna terutama dari sudut kesihatan dalaman dan tenaga. Juga dicadangkan untuk pasangan suami isteri yang telah lama berkahwin.