emorra episor
Firstcare Pharmacy Putra Heights Ada Jual Herba Emorra Episor

Petua Rawatan Sakit Pinggang Tanpa Ubat Generik Dan Tanpa Pembedahan Dengan Cara Mudah & Berkesan

Banyak punca kenapa seseorang tu boleh sakit pinggang, sakit bahu, sakit belakang badan, sakit lutut, sakit kaki dan sakit tangan.

Antaranya salah tidur, salah angkat barang dan kemalangan.

Kesakitan tersebut akan sentiasa berulang-ulang pada bila-bila masa saja, sama ada pergerakan yan cepat untuk mengambil barangan atau benda berat, ia boleh jadi sakit dengan tiba-tiba.

Ia akan jadi lebih teruk kalau kita buat aktiviti lasak seperti bersukan.

Ketika waktu anda mengalami sakit punggung yang amat serius, anda hanya berehat sahaja seharian di rumah, walau bagaimanapun, rasa kesakitan itu tidak juga hilang. Perkara ini telah membuatkan anda merasa kecewa. Ketika dalam rasa kecewa anda mencari bagaimana untuk mengatasi dan cara untuk menghilangkan sakit belakang dan sakit pinggang.

Sakit Pinggang dan Cara Merawat

Sebenarnya selain kita ambil ubat, kita boleh juga buat latihan peregangan yang sangat efektif untuk mengubati sakit belakang pinggang.

Petua Sakit Pinggang

Antara ubat sakit pinggang yang mujarab adalah dengan menggunakan ramuan tradisional dari bahan semulajadi yang sememangnya telah terbukti berkesan seperti yang dikongsikan oleh laman Boldsky yang menyatakan bawang putih dan kunyit juga mampu menghilangkan sakit pinggang dengan cepat selepas mengamalkan minuman jus dari kedua-dua bahan tersebut.

Cara penyediaannya sangat mudah, anda perlu mengambil 2 atau b ulas bawang putih dan satu ruas kunyit hidup. Kedua bahan ini perlu ditumbuk halus dan kemudiannya dicampurkan dengan air lalu larutkan sebelum diminum.

Anda juga boleh menambahkan sedikit madu untuk menambahkan rasa yang lebih baik sebelum diminum begitu sahaja atau dikacau dengan kulit kayu manis. Untuk mendapatkan kesan dan hasil yang memuaskan adalah lebih baik dilakukan sekurangnya dua kali sehari.

Atau anda boleh cuba amalkan herba Horny Goat Weed untuk bantu atasi masalah sakit pinggang anda.

Di Farmasi Firstcare, Putra Heights, anda boleh dapatkan herba Emorra Episor di mana herba ini mengandungi Horny Goat Weed (Epimedium Sagittatum) yang dipercayai terbukti bantu untuk atasi masalah sakit pinggang.

Herba ini juga telah dicadangkan oleh ramai ahli farmasi dan doktor komplimentari sejak tahun 2017 lagi. Jika anda mencari kaedah alternatif selain ambil guna generik atau sebelum membuat keputusan untuk melakukan pembedahan, apa kata anda rujuk doktor dan dapatkan nasihat.

Anda juga boleh buat pembelian herba Emorra Episor di link ini: https://www.emorra.com.my/product/herba-emorra-episor/

Leave a Reply