Episor Kini Di Jual Di Farmasi Langkap

SIAPA TINGGAL DI LANGKAP PERAK? BACA NI!
.
.
.
.
.
.

Yang tinggal di sekitar Jalan Kampar, Langkap Perak pasti tahu ada satu farmasi bumiputera yang bagi servis terbaik untuk pelanggan mereka.

Bagi anda yang nak cari ubat-ubatan dan vitamin, ubatan herba dan tradisional, makanan kesihatan dan kosmetik, produk penjagaan bayi, alat bantuan kesihatan (rehab) dan alat bantuan kecemasan (first aid) boleh terus datang ke Farmasi Langkap setiap hari.

Farmasi ni memang dibuka setiap hari termasuk cuti umum. Jadi kalau cuti raya ke, cuti merdeka ke, farmasi ni tetap buka macam biasa dari jam 9 pagi sampai 10 malam.

Kalau anda dari Sungkai nak ke farmasi ni, jarak dalam 15 kilometer je.

Farmasi ni betul-betul kat Bandar Langkap berdekatan dengan cimb bank dan berdepan dengan petrol station Shell Langkap.

Kalau dari Teluk Intan ke farmasi ni jarak perjalanan dalam 30 kilometer je.

Ramai penduduk sekitar Teluk Intan datang shopping kat farmasi ni cari herba Episor.

Ada seorang customer tetap farmasi ni dapat nasihat dari seorang ahli farmasi untuk amalkan herba Episor untuk bantu tingkatkan imun sistem badan.

Ceritanya, sebelum ni customer ni ada masalah nak berjalan kaki. Dah lebih 2 tahun duduk atas kerusi roda. Kalau kaki jejak kat tanah, terasa bisa-bisa kat kaki. Kaki selalu kebas-kebas.

Dah macam-macam ubat tradisional yang dia cuba. Belanja ubat pun dah cecah ribuan ringgit. Bila Episor mula jual di farmasi Langkap, maka ramailah yang datang beli herba ni kat sini.

Bukan seorang dua yang datang beli. Ramai. Ada yang beli sampai 2 botol.

Bila dah cuba herba ni, dah tak da masalah sakit kaki macam dulu. Habis 1 botol, kaki dah rasa kurang sakit dan kurang kebas.

Masuk botol yang kedua, kebas kaki dah tak ada. Sekarang dah boleh berjalan kaki tanpa duduk atas kerusi roda.

So kepada anda yang kenal siapa-siapa yang terdekat dengan anda, yang duduk sekitar Bandar Langkap boleh datang ke Farmasi ni. Customer Service dia bagus. Mereka akan cadangkan ubat apa yang sesuai dengan kita.

Yang penting badan sihat, hati senang! Nak beraya pun dah tak risau badan sakit!

JOM BANTU SHARE INFO NI!

Leave a Reply