Episor di Farmasi Permai, Tumpat


Terima kasih kepada Farmasi Permai, Tumpat, Kelantan yang terus bekerjasama dengan Emorra dalam menyebarkan manfaat produk herba Emorra Episor ni kepada masyarakat setempat.

Alhamdulillah lebih dari 1000 pelanggan setia Episor sangat gembira bila mana lebih banyak farmasi-farmasi di Malaysia yang mengambil bahagian menjadi sebagai salah satu lokasi untuk mereka mendapatkan stok herba Emorra Episor.

Ramai tahu, herba Emorra Episor adalah herba tradisional yang sangat bagus membantu kesihatan terutama dalam menguatkan imun badan semasa pandemik Covid-19.

Herba ini mengandungi campuran herba Horny Goat Weed dan Bu Gu Zhi, dua herba tradisional cina yang diimport dan diproses di kilang berstatus kilang ubat di Malaysia yang sangat-sangat mementingkan kualiti serta kesegaran setiap penghasilannya.

Untuk anda yang berada di sekitar Kelantan, boleh terus dapatkan herba Emorra Episor ini di Farmasi Permai Tumpat Kelantan dan dapatkan nasihat percuma dari ahli farmasi bertauliah hari ini.

Dalam waktu sekarang, sangat penting untuk kita menjaga kesihatan dalaman. Kuatkan imun badan kita dengan amalkan pemakanan yang sihat dan seimbang. Minum air kosong secukupnya.

Elakkan merokok dan mengambil minuman berkarbonat.

InshaAllah, dengan pengambilan konsisten mengikut aturan dan dos yang dicadangkan, anda dapat menikmati kesihatan otot, sendi, tulang serta tenaga yang sangat baik selepas mengamal herba Emorra Episor ini.

Untuk pembelian secara online, anda boleh klik link ini:
https://www.emorra.com.my/shop/